Close
Book Your Reservation

Beauty de Hunze: Volledige ontspanning in privésfeer

Tijd voor jezelf: 0599 - 638 746

Lichaamsbehandelingen

Reserveren

Schoonheidssalon Beauty de Hunze Lichaamsbehandelingen
massagesalon

Voor diverse, luxe, professionele lichaamsbehandelingen bent u in onze schoonheidssalon in Gasselte aan het juiste adres. Een heerlijke lichaamspakking of een ontspannende gezichtsmassage met vele voordelen en meer!

Intensive body scrub (ca. 25 min.) € 25,00 Reserveer nu

De Intensieve body scrub bestaat uit:

Als eerste een peeling crème die wordt aangebracht op de huid met masserende bewegingen. Door de korreltjes in de crème worden de huidschilfers verwijderd en krijgt u een zichtbaar en voelbaar gladdere huid. Het stimuleert de doorbloeding van de huid en zorgt voor een betere opname van voedende producten. Na de peeling spoelt u uw huid schoon.

Lichaamspakking (ca. 25min.) € 25,00 Reserveer nu

De lichaamspakking bestaat uit:

Lichaamspakkingen zijn bedoeld om het hele lichaam een opkikker te geven. Deze speciale behandelingen zijn een ware traktatie voor het menselijk lichaam.

Lichaamspakkingen zorgen voor nieuwe energie en verstevigen de huid. Ze werken effectief en geven een direct voelbaar resultaat.

Eerst wordt de verwarmde pakking zorgvuldig op uw lichaam aangebracht. Daarna wordt het lichaam gewikkeld in folie. Vervolgens gaat u heerlijk relaxen onder een warmtedeken.

De verwarming van het lichaam versterkt de werking van de pakking en het bevordert de ontslakking. De pakking moet 15 minuten intrekken en daarna wordt de overtollige pakking verwijderd met warme compressen.

Hierna wordt uw huid ingewreven met een heerlijke bodycrème.

Na deze lichaamspakking voelt u zich als herboren en uw huid voelt zijdezacht aan.

U heeft de keuze uit verschillende lichaamspakkingen.

Lichaamspakking + gezichtsmassage (ca. 45 min.) € 42,50 Reserveer nu

De gezichtsmassage:

Kan veel voordelen opleveren. Het kan uw hoofdpijn, vermoeidheid en stress wegnemen. Een goede gezichtsmassage kalmeert de zenuwen en bevordert de bloedsomloop. Naast dat u er rustig van wordt gaat uw huid er ook gezonder uitzien.