Close
Book Your Reservation

Beauty de Hunze: Volledige ontspanning in privésfeer

Tijd voor jezelf: 0599 - 638 746

Faciliteiten

Reserveren

Bij Beauty de Hunze kunt u gebruik maken van de volgende faciliteiten:

Finse Sauna
Voor de echte saunaliefhebber een 100°C+ sauna.
Zit- of ligplaatsen bevinden zich in de hoogte, waardoor hogere temperaturen van wel boven de 100°C bereikt kunnen worden.

Infrarood cabine
Ook wel droge sauna genoemd (40°C – 65°C).
Een infraroodsauna heeft een hoge therapeutische waarde doordat de straling van de infrarood lampen ons lichaam binnendringt. De warmte wordt zonder tussenkomst van lucht op ons lichaam overgebracht. Doordat de lucht niet eerst hoeft te worden opgewarmd (zoals dat bijv. bij een traditionele sauna wel het geval is) zijn er diverse voordelen t.o.v. de traditionele sauna, zoals een korte opwarmtijd, luchttemperatuur is niet van belang, geschikt voor grotere groep gebruikers (astmapatiënten, ouderen).

Buitendouche
Na een rondje sauna kunt u gebruik maken van de buitendouche. Het is erg belangrijk dat er goed afgekoeld wordt.

Jacuzzi
Dit bad is een weldaad voor stramme spieren of stress, of gewoon om even te relaxen. De constante watertemperatuur van 38°C maakt het mogelijk zowel ’s zomers als ’s winters te ontspannen in de buitenlucht.

Stoomcabine
Is een warme ruimte van 40 à 60 graden Celsius met een hoge luchtvochtigheid van ongeveer 98%. In deze ruimte kunt u uw huid reinigen door enige tijd – 10 à 20 minuten – daar te verblijven waardoor de huid poriën open gaan staan en het vuil, door het zweten, naar buiten gedreven wordt. De huid wordt zacht en soepel door stimulering van de doorbloeding. Daarnaast werkt het ontspannend.

Relaxruimte
Een moment helemaal voor uzelf en tijdloos genieten van de rust en ontspannen sfeer.

Relaxtuin
Beauty de Hunze heeft een prachtige tuin waar u heerlijk in kunt vertoeven.
Bij lekker weer kunt u dus een zomers kleurtje opdoen zonder streepjes. Daarna kunt u lekker even opfrissen onder onze buitendouche.

Badjas en handdoeken liggen vanzelfsprekend voor u klaar.

Wellness arrangementen privé huren op een wijze die UNIEK voor Drenthe en omgeving is. Beauty de hunze Gasselte, Drenthe.

Privé Sauna, Privé dagdeel Arrangementen, Privé dagdeel ArrangementenLove Arrangementen, Bruidsarrangementen, Hotstone massage, Ontspanningsmassage, VoetmassageGezichtsbehandelingen, Harsen, Make-upActies.