Close
Book Your Reservation

Beauty de Hunze: Volledige ontspanning in privésfeer

Tijd voor jezelf: 0599 - 638 746

Verwachtingen

Reserveren

Wij staan voor:

– ontspanning
– beslotenheid (alle prijzen zijn voor privé gebruik)
– oprechte persoonlijke aandacht
– exclusiviteit

Naast het meegeven van een heerlijk gevoel vinden wij het belangrijk dat u een individueel afgestemd advies ontvangt, daarom wordt u uitsluitend geholpen door gediplomeerde schoonheidsspecialistes die alleen met de beste schoonheidsproducten werken. Wij werken uitsluitend met het professionele merk Babor.

Genieten in privé

Er is bewust gekozen voor een privé wellness & sauna concept. Voor eenzelfde prijs als elders kunt u bij ons privé genieten, alleen dan wel met vrienden of zakenrelaties. Per dag kunnen een beperkt aantal mensen gebruik maken van onze wellnessfaciliteiten, relaxruimte en relaxtuin en juist dit gegeven maakt het ons mogelijk om onze filosofie uit te dragen. Bij Beauty de Hunze kunt u genieten van verschillende arrangementen. Deze arrangementen ondergaat u alleen of met iemand uit eigen gezelschap, waarbij uw privacy gerespecteerd wordt. Het gebruik van de verschillende faciliteiten wordt met behandelingen afgewisseld. Deze exclusieve faciliteiten kunnen met of zonder badkleding gebruikt worden. De keuze is aan u. Badjas en handdoeken liggen vanzelfsprekend voor u klaar.

Schoonheidsbehandelingen

Geef ons de tijd voor de tijd te zien is

Geeft u ons de tijd, want alleen bij regelmatige behandelingen en toepassing van onze producten hebben wij het vermogen uw huid daadwerkelijk te verbeteren en waar nodig, te herstellen.
En dat lukt niet in één keer. Het beste resultaat ziet u na meerdere behandelingen en met producten van topkwaliteit om uw huid te blijven verzorgen.

“Even iets anders aan je hoofd” … en na een ontspannende, persoonlijke behandeling opgefrist weer verder

Wellness arrangementen privé huren op een wijze die UNIEK voor Drenthe en omgeving is. Beauty de Hunze, Gasselte, Drenthe.  Privé Sauna, Privé dag Arrangementen, Privé dagdeel ArrangementenLove Arrangementen, Bruidsarrangementen, Hotstone massage, Ontspanningsmassage, VoetmassageGezichtsbehandelingen, Harsen, Make-upActies.