Close
Book Your Reservation

Beauty de Hunze: Volledige ontspanning in privésfeer

Tijd voor jezelf: 0599 - 638 746

Massages

Reserveren

Schoonheidssalon Beauty de Hunze massage

massagesalon

Als exclusieve schoonheidssalon bieden wij ook verschillende massages aan. Van een klassieke ontspanningsmassage of hotstone massage tot een voetmassage welke een weldaad is voor uw voeten.
Zo is bijvoorbeeld een Hotstone massage uitermate geschikt voor spanningen/stress, spierproblemen, gewrichtsproblemen (niet ontstoken) of om lekker te genieten van de warmte van de stenen en de ontspanning wat het met zich meebrengt. Onze hotstone massage zal u zeker vaker willen beleven.

Klassieke/ ontspanningsmassage (ca. 25 min.) €29,00 Reserveer nu
Klassieke/ ontspanningsmassage (ca. 50 min.) €49,00 Reserveer nu

slides-7

Een ontspanningsmassage kan, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. De massage bestaat uit langzame strijkingen en knedingen om de bloedcirculatie te bevorderen met als doel een totale ontspanning.

Een volledige ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid en stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Deze massage is een moment voor jezelf met aandacht voor je lichaam en geest. Totale ontspanning!

Ook bij spierspanningsklachten zoals vormen van hoofdpijn, nekklachten en lage rugklachten kan een ontspanningsmassage effectief zijn. Je kunt natuurlijk ook zonder duidelijke indicatie naar de masseur gaan. Jezelf eens laten verwennen is immers ook een goede reden.

 

Voetmassage  (ca. 25 min.) €25,00 Reserveer nu

reflexology

Last van pijnlijke, brandende, vermoeide voeten of op zoek naar diepe ontspanning? Deze massage is niet alleen een weldaad voor uw voeten, maar een zegen voor heel uw lichaam. Een ontspanningsmassage van de voeten.

Hotstone massage (ca. 25 min.) €34,00 Reserveer nu
Hotstone massage (ca. 50 min.) €53,00 Reserveer nu

hot-stone

Een massage waar gebruik gemaakt wordt van hete basalt stenen. Deze door de zee gevormde stenen variëren in grootte. De stenen geven langzaam hun warmte af aan het lichaam waardoor spanningen zich kunnen oplossen en het ontgiften van het lichaam sterk bevorderd wordt. Door de combinatie van warmte en beweging kan de masseur diep inwerken op het spierweefsel en zo de behandeling intensiever maken.

De hotstone massage is goed voor:

– Spanningen/stress
– Spierproblemen
– Gewrichtsproblemen (niet ontstoken)
– of om lekker te genieten van de warmte van de stenen en de ontspanning wat het met zich meebrengt.

signature

Shiatsu wordt onder meer geassocieerd met ontspanning maar met onze cosmetische shiatsu massage kunnen we meer accenten behandelen:

– Het afweersysteem wordt versterkt
– De aanmaak van hormonen kan worden beïnvloed
– De circulatie van bloed, energie en lymfe kan worden geactiveerd of gekalmeerd
– De vochtbalans van de huid kan verbeterd worden
– Gif en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd
– De talgproductie kan worden gereduceerd
– De emotionele reacties op de huid kunnen in goede banen worden geleid

 

Gezichtsmassage (ca. 25 min.)
€30,00 Reserveer nu

slider8

Een gezichtsmassage kan veel voordelen opleveren. Het kan uw hoofdpijn, vermoeidheid en stress wegnemen. Een goede gezichtsmassage kalmeert de zenuwen en bevordert de bloedsomloop. Naast dat u er rustig van wordt zal uw huid er ook gezonder uit gaan zien.