Close
Book Your Reservation

Beauty de Hunze: Volledige ontspanning in privésfeer

Tijd voor jezelf: 0599 - 638 746

Privé Sauna

Reserveren

Privé Sauna Arrangement Beauty de Hunze, uw privé sauna afhuren met extra’s
DSC_0322

Uw Sauna privé afhuren op een wijze die UNIEK is voor Drenthe en omgeving. In privé sfeer genieten gecombineerd met het exclusieve Wellness merk Babor.
Verder zijn het prachtige vergezicht vanuit de Jacuzzi in de mooie relaxtuin en gebruik van het ruime luxe aanbod aan faciliteiten bij de prijs inbegrepen.
Bij ‘Beauty de Hunze’ kunt u geheel privé, dan wel met vrienden of zakenrelaties, tegen een zeer scherpe prijs gebruik maken van de sauna en alle andere faciliteiten die ons schoonheidsinstituut te bieden heeft.
Hierdoor is het Sauna Arrangement van ‘Beauty de Hunze’ te Gasselte uniek te noemen. De sauna privé afhuren, alleen dan wel met vrienden, dus zonder andere vreemde gasten want afhuren is altijd privé, biedt een luxe en exclusieve ervaring.

Hier volgt een overzicht van het ruime aanbod aan Wellnessfaciliteiten van onze privé sauna. Onderstaande is allemaal bij het afhuren van de sauna inbegrepen!

Finse Sauna
DSC_02501_edited

Voor de echte saunaliefhebber is er een 80°C sauna.
Zit- of ligplaatsen bevinden zich in de hoogte, waardoor hogere temperaturen van wel boven de 80°C bereikt kunnen worden.

Infrarood cabine
Een infraroodsauna (40°C –65°C), ook wel droge sauna genoemd, heeft een hoge therapeutische waarde, doordat de straling van de infraroodlampen het lichaam binnendringt. De warmte wordt zonder tussenkomst van lucht op het lichaam overgebracht. Doordat de lucht niet eerst hoeft te worden opgewarmd (zoals dat bijvoorbeeld bij een traditionele sauna wel het geval is) zijn er diverse voordelen t.o.v. de traditionele sauna, zoals een korte opwarmtijd en luchttemperatuur is niet van belang. Geschikt voor een grote groep gebruikers waaronder astmapatiënten en ouderen.

Buitendouche
Na een rondje sauna kunt u gebruik maken van de buitendouche. Het is erg belangrijk dat er goed afgekoeld wordt.

Jacuzzi
DSC_0259

Dit bad is een weldaad voor stramme spieren of stress, of gewoon om even te relaxen. De constante watertemperatuur van 38°C maakt het u mogelijk zowel zomers als ’s winters in de buitenlucht te ontspannen. Dit alles in een geweldige relaxtuin met een fantastisch vergezicht en eventueel onder het genot van een lekker drankje. Ondanks het geweldige uitzicht heeft de Jacuzzi wel een beschutte ligging.

Stoomcabine
De stoomcabine is een warme ruimte van 40 à 60 graden Celsius met een hoge luchtvochtigheid van ongeveer 98%. Hier kunt u uw huid reinigen door er 10 à 20 minuten te verblijven. De huidporiën gaan open en door het zweten wordt vuil naar buiten gedreven. De huid wordt zacht en soepel door stimulering van de doorbloeding. Daarnaast werkt de stoomcabine zeer ontspannend.

Relaxruimte
Een moment helemaal voor uzelf. Tijdloos genieten van de rust en ontspannen sfeer. Genieten van heerlijk eten en drinken. Speciale wensen? Geef het ons van tevoren even door.

Relaxtuin
DSC_0273

Beauty de Hunze heeft een prachtige tuin waarin u heerlijk kunt vertoeven. Zoals gezegd is het uitzicht formidabel en toch kunt u beschut genieten in de Jacuzzi.
Bij lekker weer in de zomer kunt u een gezond kleurtje opdoen. Daarna kunt u zich lekker even opfrissen onder onze buitendouche, heerlijk gaan bubbelen of nog even relaxen. U bepaalt dit alles zelf, geheel in uw eigen tempo en geheel privé.
In het mooie, vredige Gasselte aan de Hunze, één van de mooiste plekjes van Drenthe.

Geniet van uw privé sauna. Wij zien u graag terug.

Afhuren Sauna Entree

Entree 3 uren privé sauna afhuren 52,50 p.p.
Inclusief ontvangst met koffie/thee en een heerlijke petitfour
Privégebruik van sauna, infraroodsauna,stoomcabine, jacuzzi,relaxruimte en relaxtuin.
Te reserveren vanaf minimaal 2 personen
Mogelijk van:
09.30uur tot 12.30uur Reserveer nu
13.30uur tot 16.30uur Reserveer nu
19.00uur tot 22.00uur Reserveer nu
Toeslag 1 persoon € 17,50
Toeslag p.p per uur verlengen €  15,00
Verhuur
Badjas €   6,00
Set badhanddoeken €   6,00
Badjas en badhanddoeken €   9,50

Wellness arrangementen privé huren op een wijze die UNIEK voor Drenthe en omgeving is. Beauty de Hunze Gasselte, Drenthe.
Privé Sauna, Privé dag Arrangementen, Privé dagdeel ArrangementenLove Arrangementen, Bruidsarrangementen, Hotstone massage, Ontspanningsmassage, VoetmassageGezichtsbehandelingen, Harsen, Make-upActies.